کد مطلب: 112422
توافق‌ جديد امنيتي ايران- عربستان
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 993

به گزارش پايگاه خبري پيرغار به نقل از مهر: رئيس سازمان حج و زيارت ايران در ديدار با مسئولان وزارت حج عربستان خواستار همکاري مقامات عربستان در زمينه تسهيل امور حجاج ايراني در مشاعر مقدسه شد و تاکيد کرد: امسال مراسم برائت از مشرکان توسط حجاج ايراني برگزار مي‌شود.
 
حجت الاسلام و المسلمين سيداحمد موسوي مشاور رئيس جمهور و رئيس سازمان حج و زيارت با حاتم قاضي، سهل صبان معاونان وزارت حج عربستان سعودي و سرلشکر سعد التوجيري فرمانده ستاد امنيت مکه مکرمه ديدار و گفتگو کرد.
 
در اين نشست مشترک، رئيس سازمان حج و زيارت ايران با تاکيد بر مشترکات دو کشور و اهميت موسم حج در نزد مسلمانان از اقدامات دولت عربستان سعودي در تمهيدات به‌عمل آمده در برگزاري مراسم باشکوه حج به عنوان بزرگترين گردهمايي مسلمانان جهان قدرداني کرد.
 
مشاور رئيس جمهور خواستار همکاري بيشتر مقامات عربستاني در زمينه تسهيل امور حجاج ايراني در مشاعر مقدسه شد و تاکيد کرد: امسال مراسم برائت از مشرکان توسط حجاج ايراني برگزار مي شود.
 
حاتم قاضي معاون وزارت حج عربستان سعودي هم در اين نشست نظم و انسجام زائران ايراني در سرزمين وحي نسبت به ساير کشورهاي اسلامي را ستودني ارزيابي کرد و آمادگي وزارت حج و نيروهاي امنيتي را براي همکاري سازمان حج و زيارت ايران در برگزاري مناسک با شکوه و منظم حج اعلام کرد.
 
سرلشکر سعد التوجيري فرمانده ستاد امنيت مکه مکرمه هم در اين نشست مشترک، اظهار داشت: در مناسک حج تمتع سالجاري تاکنون هيچ مشکلي با حجاج ايراني به وجود نيامده است.

 

 

 

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html